Eigenlijk wil iedereen graag mooie witte tanden. Maar je moet wel oppassen welk product je gebruikt. Veel producten bevatten een(te) hoog percentage (waterstof)peroxide wat schadelijk kan zijn voor je tanden en daarom wettelijk ook niet is toegestaan. Vervolgens heb je de optische producten die je tanden

witter maken. Maar dit effect duurt maar 1 of 2 dagen.

En tenslotte heb je de 100% cosmetische middelen, die niet schadelijk zijn voor je tanden en waarvan het resultaat maandenlang zichtbaar blijft. B-WHITENING is zo’n 100% cosmetisch product.

 

• Volledig gecertificeerd volgens de meest recente EU richtlijnen

• 100% cosmetisch, niet schadelijk voor het gebit

• Ook volledig geschikt voor stifttanden, protheses, kronen e.d.

• Langdurig effect

• Compleet geleverd inclusief Nederlandstalige gebruiksinstructies


B-Whitening Dental Gel

B-WHITENING biedt 2 verschillende programma’s, een witmakende set voor gebruik onder de zonnebank en een witmakende set voor thuisgebruik.

 

1. De “Zonnebankset” is heel eenvoudig in gebruik. 5 uur van tevoren NIET je tanden poetsen met tandpasta, daarna in de studio met de bijgesloten

tandenborstel je tanden 3 minuten poetsen met het speciale poeder. Vervolgens verdeel je de witmakende gel gelijkmatig in de onder- en bovenkant van het mondstukje en ga je 15 tot 20 minuten onder de zonnebank. Na afloop even de mond goed spoelen en je zult direct het verschil zien. Afhankelijk van je eet- en drinkgewoonten blijft het effect 2 tot 3 maanden goed zichtbaar en bij gebruik van de speciale “whitening gel” kun je daar nog een maandje bij optellen. 

 

 

2. De set voor thuisgebruik werkt eigenlijk precies hetzelfde, alleen heb je geen zonnebank nodig. Het is een kuurtje van een uur (4 x 15 minuten) en moet je het mondstukje 4 x opnieuw vullen. Wel is het effect veel langer zichtbaar, 5 tot 6 maanden en bij gebruik van de “whitening gel” nog 1 of 2 maandjes langer.

Witte tanden in een handomdraai!

€ 23,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

B-Whitening Kit

B-WHITENING biedt 2 verschillende programma’s met dezelfde set; een witmakende set voor gebruik onder de zonnebank en een witmakende set voor thuisgebruik.

 

1. De “Zonnebank toepassing” is heel eenvoudig in gebruik. 5 uur van tevoren NIET je tanden poetsen met tandpasta, daarna in de studio met de bijgesloten

tandenborstel je tanden 3 minuten poetsen met het speciale poeder. Vervolgens verdeel je de witmakende gel gelijkmatig in de onder- en bovenkant van het mondstukje en ga je 15 tot 20 minuten onder de zonnebank. Na afloop even de mond goed spoelen en je zult direct hetverschil zien. Afhankelijk van je eet- en drinkgewoonten blijft het effect 2 tot 3 maanden goed zichtbaar en bij gebruik van de speciale “whitening gel” kun je daar nog een maandje bij optellen. 

 

2. De set voor thuisgebruik werkt eigenlijk precies hetzelfde. Het is een kuurtje van een uur (4 x 15 minuten)

en moet je het mondstukje 4 x opnieuw vullen. Wel is het effect veel langer zichtbaar, 5 tot 6 maanden en bij gebruik van de “whitening gel” nog 1 of 2 maandjes langer 

Witte tanden in een handomdraai!

€ 34,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Contact

 info@sun-totaal.nl

Klantenservice

Geen verzend kosten vanaf 45€!

 

 

Heb je specifieke vragen over onze producten? Mail ons!