SALE

Matte Black

MATTE BLACK FOR SALE!

Een van de allersterkste producten van Devoted Creations op het gebied van bronzers? DC Matte Black it is!!! Deze bruiningsversneller met 200-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers zal een prachtige, natuurlijke bruining geven door de nieuwe technologie Blue Tansy. Voeg daar hoogwaardige anti-aging ingrediënten aan toe, een Tattoo & Color Fade Protecting formule en je hebt de Musthave binnen! 

Tattoo beschermend product met DHA, cosmetische en natuurlijke bronzers!

Met Black Berry Noir geur.

Geschikt voor de gevorderde zonner.

Must have van 2017!
€ 94,45

€ 82,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Glamorize

YOUR GLAMOUR IS FOR SALE!

Deze krachtige 24X Bronze Shook Blend is een fan-tastische combinatie van ultra DHA, ultra cosmeti- sche en ultra natuurlijke bronzers. DHA werkt niet alleen aan een direct resultaat, maar bouwt uren na je zonnebankje nog steeds aan de ontwikkeling van je kleurtje. Dieprode en violette tinten geven nog eens een extra boost aan het bruiningsproces. Dat is pas echt mooi en snel bruin worden. "Electric Rush Elixir" combineert cafeïne en peptiden om de huid te ver- strakken en te verstevigen zodat deze er ook beter en jonger uit gaat zien. "Mega Magical Silicone" helpt om je kleurtje langer te houden, gaat het ontstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes tegen en laat je huid glad en zijdezacht aanvoelen. Met ATO-technologie. "Sparkling Bellini" geur. Flacon 400 ml.

Glamour your tan!
€ 99,95

€ 87,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Opalescent

OPALESALE!

Deze bronzer-vrije bruiningsversneller geeft de huid een ware anti-aging boost. De ingrediënten geven de huid een optimale vochtbalans, werken tegen onzuiverheden en acné, camoufleren imperfecties van de huid, gaan verslapping tegen en geven de huid een jeugdigere uitstraling.

Daarnaast vormen diamantpoeder en lichtreflecterende micro-pareltjes een prachtige filter op je huid. Ze verzorgen een transparante dekking en geven je huid een lichte glans.

Beginnende tot gevorderde zonner

Met Opal Essence geur

Hey beauty, dit product mag je niet missen!
€ 69,95

€ 59,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Australian Gold Hot! Hybrid

HYBRID SALE!

Speciaal ontwikkeld voor gebruik en maximaal resultaat bij een red-light zonnebank, een UV zonnebank of een hybride zonnebank met UV en red- light. Deze revolutionaire Hot!TM Hybride formule bevat onze unieke Active Aloe basis die intensief verzorgt voor een voelbaar zachte huid en een langdu- rige donkere teint. “Maximum Tanning EnergyTM Intensifier” bevat diepbrui- nende oliën die het bruiningspro- ces versterken. Vitaminen A/C/E en Pro-Vitamine B5 voeden, hydrateren, kalmeren en beschermen. Red Light Collagen Boost* levert echt ongeloof- lijke goede huidverzorging! Dit product is ontworpen voor “dual-use” om zo de voordelen van rood licht te verkrij- gen, terwijl je ook een prachtige don- kere kleur ontwikkelt! ATO technolo- gie, "Classic Cocoa Dreams" geur. Tube 250 ml

Hot! Hybrid
€ 69,95

€ 59,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Radiance

RAYDIANCE IS FOR SALE!

Magnifieke 25th Dimension Delightfully Dark Bronzer. De geba- lanceerde mix van henna, karamel, annatto en DermaDarkTM Bronzers werken samen om je huid een natuur- lijke, egale, directe donkere kleur te geven. Warming Skin Defence (unieke UV-geactiveerde warming blend) geeft een niet-irriterend warm gevoel aan de huid en versterkt de bruining. 92 Deluxe Bio-Active Bronzing Minerals verstevigen en verzachten de huid die er daardoor beter uitziet. Dankzij Flawless Finish gaat je huid niet glim- men en Skin Conditioners (saffloer-, kokos- en zonnebloemolie) zijn rijk aan vitamineA/C/D/Eenvoeden,ver- jongen en werken tegen fijne lijntjes en rimpels. Anti-geur technologie, parabe- nen vrij, "Berry Bliss" geur. Tube 300 ml

Nieuwste product van 2020!
€ 99,95

€ 87,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Current Mood

OUR CURRENT MOOD IS SALE!

Deze superieure 25th Dimension Exhilarating Dark Bronzer combineert DHA met Erythrulose, karamel, Mahakanni en DermaDarkTM. Het resultaat is verbluffend! Allereerst een direct zichtbare, egale, natuurlijke, extra donkere kleur. En zelfs na je bruiningssessie blijft de kleur zich 24-72 uur lang ontwikkelen!! "Euphoric Skincare Blend" combineert turquoise en wilde indigo-extracten om de huid te revitaliseren. De 92 natuurlijk verkregen essentiële bronzing mineralen dragen bij aan een verbeterde huidstructuur. Saffloerolie, kokosolie en zonnebloemolie, die rijk zijn aan vitamine A, C, D en E, helpen om de huid te beschermen en om rimpeltjes en lijntjes tegen te gaan. Met “Tan Fresh” formule. "Mysterious Musk" geur.

Bronze is your current mood!
€ 94,95

€ 82,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Australian Gold Naturally Hot!

HOT SALE!

Hot! is al 25 jaar een absolute Australian Gold topper. En daar zijn nu “Captivating Natural Bronzers”  aan toegevoegd zodat je na 1 x zonnen al een prachtig, egaal en natuurlijk tropisch kleurtje hebt. Deze unieke lotion heeft als basis het door Australian Gold gepatenteerde “Active Aloe” dat bijdraagt aan een fantastische huidverzorging. “Sincere Skincare Blend” (met o.a. Arugula en Mangosteen) bereidt de huid voor op een maximaal bruiningsresultaat en het “Upgraded Biosine Complex” (o.a. Kakadu Plum en Shea Butter) zorgt voor een kleur die dagen langer aanhoudt èn een huid die er mooi en gezond uitziet. “Cocoa Dreams” geur.

De Australian Topper!
€ 59,95

€ 52,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Guilty Pleasure

SALE IS A GUILTY PLEASURE!

Pure verwennerij, deze 28-voudige “Over Indulgent White Bronzer”! Een superieure combinatie van natuurlijke bronzers en Mahakanni geeft een directe, egale donkere kleur en DHA, Erythrulose en DermaDark verdiepen je kleur en zorgen er bovendien voor dat deze veel langer aanhoudt. Het “Divine Supple Skin Elixer” voedt de huid en beschermt deze invloeden van buitenaf waardoor je huid er beter en gezonder uit gaat zien. “Deluxe Bio-Activ Bronzing Minerals” bevat 92 essentiële mineralen die de huid maximaal beschermen en verzorgen. “Flawless Finish” zorgt ervoor dat de huid na het zonnen niet glimt. TOP! “Sugared Mango Frizz” geur.

Pure verwennerij!
€ 99,95

€ 84,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Miss Designer

MISS DESIGNER FOR SALE!

Deze 55-voudige Mega Bronzer is volgens ons de allerbeste bruiningslotion die er is. DS ProBronze Extend™ is de gepatenteerde combinatie van Erythrulose en super DHA dat direct een diepdonkere, langblijvende kleur geeft. De krachtige “Triple Bronzing Boost” versterkt het directe resultaat aanzienlijk en zorgt ervoor dat je ook na de zonnebank nog verder bruint. Caramel extracten geven onmiddellijk die mooie cosmetisch donkere gloed. Betanine, Tyrosine derivaten, ATP en Glam Guardian zijn allemaal hoogwaardige bronzer ingrediënten waardoor je die supersnelle 55-voudige bronzer krijgt. Dit unieke product geeft je zelfs een mooi kleurtje als je niet onder de zonnebank gaat maar werkt natuurlijk een stuk dieper en sneller met UV licht. Geeft geen vlekken en/of strepen en geeft ook niet af op je kleding. “Illustrious Silicone™” optimaliseert het vochtgehalte van je huid die bovendien heerlijk zacht aanvoelt. “Fit Figure™” herstelt de huid en verbetert de conditie en textuur. DIT IS PAS ECHT SUPERSNEL SUPERBRUIN WORDEN! Sensuele “Sparkling Pear” geur (met o.a. champagne en vanille). Met ATO, dus ook na de zonnebank ruik je heerlijk fris.

DIT IS PAS ECHT SUPERSNEL SUPERBRUIN WORDEN!
€ 124,95

€ 99,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Run Wild

RUN WILD FOR SALE!

Snel vergeten, die witte benen en dat bleke herfstkleurtje op je gezicht. Want nu is er “Run Wild”. De “Uninhibited Dark Bronzing Blend” is een perfecte combinatie van natuurlijke bronzers & DHA & tropische oliën die samen snel zorgen voor een mooi gebronsde huid. En dankzij het DHA blijft je kleurtje ook langer. Het Australische “Brilliant Desert Complex” revitaliseert, kalmeert, voedt en verzorgt je huid uitstekend, zodat deze er jong en gezonder uitziet. “ColorGuard Tattoo Technology” gaat het vervagen van je tatoeages tegen en kan de kleuren zelfs opfrissen. “Purrfection Finish Primer" helpt tegen huidoneffenheden en laat je er stralend uitzien! “Fruit Frenzy” geur.

You can run wild now!
€ 52,95

€ 44,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

14 Karat Gold Rush

GOLD FOR SALE!

Als je voor TOPKWALITEIT gaat, dan mag je deze niet missen! Het “DEFIANCE TANNING COMPLEX” is speciaal ontwikkeld voor gevorderde zonaanbidders die hun bruiningsplafond willen doorbreken. Een combinatie van 14 natuurlijke bronzers en een geoptimaliseerde mix van DHA en Erythrulose geven zulke spectaculaire bruiningsresultaten dat zelf de meest verwende bruiners er versteld van staan. En wat een huidverzorging! Hyaluron zuren hebben een zgn. “botox effect” en herstellen beschadigde huidcellen, verbeteren de elasticiteit van de huid, stimuleren de aanmaak van collageen en gaan lijntjes en rimpeltjes tegen. “Ultra-refined Gold” maskeert eventuele huidoneffenheden en geeft de huid een natuurlijke glans. “Gold of Pleasure Oil” (omega 3 en vitamine E) revitaliseren je huid. Een klein toplaagje van 3 hoogwaardige soorten siliconen laten je huid zacht aanvoelen, beschermt tegen invloeden van buitenaf en optimaliseert het vochtgehalte. Met ATO, dus ook na het zonnen heerlijk fris.

Topkwaliteit!
€ 64,95

€ 57,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Ferocious

THIS IS A FEROCIOUS SALE!

De Unrelenting Dark Bronzing Blend combineert premium DHA en karamel, voor een direct bruiningsresultaat en een kleur die zich dankzij DHA ook na je zonnebankje blijft ontwikkelen. “Wild Plum Fusion” is de unieke mix van drie originele Aboriginal pruimenextracten, die rijk zijn aan vitamines en antioxidanten die helpen om de huid te voeden, te beschermen en een jeugdigere uitstraling te geven. “ColorGuardTM Tattoo Technology” houdt de kleuren van je tatoeages levendig en origineel. "Purrfection Finish Primer" gaat oneffenheden tegen en egaliseert de huidskleur zodat je gekleurde teint er natuurlijk en op z’n best uitziet. Met “Tan Fresh” formule. "Brazen Berry" geur.

Be Ferocious!
€ 52,50

€ 44,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Le Moment

GAAT UIT DE COLLECTIE, OP=OP!

 

Luxe bruiningsversneller met 120-voudige DHA Bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Een combinatie van hoogwaardige huidherstellende, hydraterende en anti-aging ingrediënten geven jouw huid een optimale verzorging tijdens en na het zonnen. De Tattoo & Color fade protecting formula houdt de kleur van je tatoeages op peil.

Geschikt voor de gevorderde zonner.

Met blushing suede geur.

De laatste flessen!
€ 87,95

€ 69,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Party Animal

SALE FOR ALL PARTY ANIMALS!

Een heel nieuwe ervaring, deze Exotic Dark Intensifier! Speciaal geconcen- treerde Tyrosine en kokosolie werken samen aan een snelle, natuurlijke en langer aanhoudende kleurontwikkeling. “Native Nutritional Complex” (een decadente mix van Australisch superfruit) voedt en verzorgt en draagt bij aan een prachtige huidtint. ColorGuard TM Plus Tattoo Technology (luxueuze mix van Tiger Grass en Cocoa Butter) beschermt de kleuren van je tatoeages tegen vervagen en kan deze zelfs opfrissen! "Purrfection Finish Primer" gaat huidonvolkomen- heden tegen zodat je er op z’n mooist uit zult zien. Skin Conditioners hydrate- ren, kalmeren en helpen huidirritaties te voorkomen. Anti-geur technologie, Wild Berries & Lavender geur. flacon 250 ml

Voor alle Party Animals!
€ 44,50

€ 38,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Forever after

FOR EVER SALE!

De meest verkochte aftersun/bodylotion/tanextender. CoQ10 helpt fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen, Firming Complex stimuleert huidversteviging, en LipoCare® gaat huidveroudering tegen. Met essentiële vochtinbrengers, de unieke contour formule die de elasticiteit van de huid bevordert, een krachtige bruinverlenger, en nog veel meer. 24 uur lang actief! Te gebruiken als dagcrème, na het zonnen en na het douchen. Grote pompflacon 650 ml.

De meest verkochte aftersun/bodylotion/tanextender
€ 24,95

€ 19,95

 • 0,7 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

2 Flessen Diviously Black

Nu 2 flessen Deviously black van Australian Gold voor weggeefprijzen!

 

Dit is echte BRONZING POWER! Een 45-voudige bronzing formule voor een ongekend snelle en mooie bruining. En natuurlijk met de bekende Australian Gold huidverzorging. De “Twisted Skincare Cocktail” (o.a. vitaminen, voedende olieën en absintextracten) zuiveren, herstellen en verzorgen de huid. De “Skin Softeners” geven je huid een gezonde veerkrachtige uitstraling en hemp seed olie conditioneert de huid, houdt het vochtgehalte op peil en zorgt voor een kleur die langer blijft.  

Goedkoper kan niet!
€ 67,00

€ 49,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Hot! with Bronzers

HOT SALE! BRONZE SALE!

De wereldberoemde HOT! lotion is er nu ook met SUPERBRONZERS! Op basis van het door AG gepatenteerde “Active Aloë” (ruim 200 biologisch actieve aminozuren, vitaminen, anti-oxidanten, mineralen en enzymen). Herstelt, voedt en verzorgt de huid waardoor je veel beter en dieper bruint. Waardoor je nu zo ongelooflijk mooi en snel bruint? Het “Advanced Dark Bronzer Complex” (met zwarte walnoot en melanine) voor een directe egale donkere kleur, het “SkinDew Bronzing Complex” (met DermaDark en DHA), het “Upgraded Biosine Complex” voor maximale aanmaak van lichaamseigen melanine en de “Fade Defy Technologie” voor een kleur die een stuk langer blijft. Tea tree olie, olijfolie, kukui olie, shea butter, vitamine A en Kakadu Plum (de rijkste bron van vitamine C) zijn een fantastische verzorging voor elke huid en werken samen tegen huidveroudering. Met ATO. “Cocoa Dreams” geur met o.a. citrus, banaan, kokosnoot en sweet vanilla.

Nieuw van Austrlian Gold!
€ 68,50

€ 58,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Stardom

STERRENHOGE KORTING!!

NOG BETER BESTAAT NIET!! Want deze ultra krachtige 60-voudige bronzer is DE ultieme bruiningslotion!  De spraakmakende “Stellar 60X Bronzing Force™” formule is Designer Skin’s sterkste, snelste en langst aanhoudende combinatie van natuurlijke en cosmetische bronzers. En dankzij het “Dark Abyss Elixer” blijft je kleur tot wel 2 x zo lang. “GlowGevity Complex™” houdt de vochtbalans van je huid op peil en helpt kleine lijntjes en rimpeltjes tegen te gaan,  “Sumptuous Silicone Blend” zorgt ervoor dat je huid zijdezacht aanvoelt en “Stargaze Flawless Finish™” is het nieuwste wapen tegen huidoneffenheden. KLEUR, KLEUR EN NOG EENS KLEUR MET OOK NOG EENS EEN SUPERIEURE HUIDVERZORGING!! Verleidelijke “Mango Champagne” geur. 

Nog beter bestaat niet!
€ 129,00

€ 109,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

2 flessen Dark Legs

VOOR ALLEBEI JE BENEN 1 FLES!

Dark legs is speciaal ontwikkeld voor de benen die minder snel bruinen. Dankzij de natuurlijke LEGit Bronzers formule heb je nu binnen de kortste keren prachtig gebruinde benen. Het nieuwe Silky Softness Complex zorgt ervoor dat je benen zacht en glad aanvoelen en de Perfection Blend verstevigt de huid. Dark Legs bevat directe en delayed bronzers voor een diepbruine kleur die extra lang blijft. 

Speciaal voor de benen!
€ 39,00

€ 34,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Adorably Black

ADORABLE SALE!

Een betoverende en verleidelijke kleur met de nieuwe Adorably Black. Deze 35 x “Delightfully Dark Bronzer” is een heerlijke combinatie van natuurlijke bronzers en hoogwaardig DHA voor een directe en natuurlijke bruine teint die extra lang blijft. De “Beet & Berry” smoothie zit vol krachtige antioxidanten die voeden en verzorgen en helpen om je huid er jonger en strakker uit te laten zien. Pure hennepzaadolie en de “Selfish Skin Softener” helpen om je huid zijdezacht en glad te laten aanvoelen. Een mooie tropische teint en een meer dan uitstekende huidverzorging, wat wil je nog meer? “Wild Berry Punch” geur.

Nieuw in 2018!
€ 32,50

€ 28,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Hardcore Black

HARDCORE SALE!

Onze regelrechte nummer 1 in de serie basislotions! Dankzij de mix met 30 bronzers heb je in no time een prachtige diepdonkere kleur. Hempseed oil verstevigt, voedt en verzorgt de huid uitstekend en de uitgebalanceerde Skin Softeners zorgen ervoor dat je huid heerlijk zacht aanvoelt.

Regelrechte nr 1 met een bodemprijs!
€ 29,95

€ 23,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

2 Flessen Adorably Black

Nu 2 flessen Adorably Black voor ADORABLE PRICING!!!

Een betoverende en verleidelijke kleur met de nieuwe Adorably Black. Deze 35 x “Delightfully Dark Bronzer” is een heerlijke combinatie van natuurlijke bronzers en hoogwaardig DHA voor een directe en natuurlijke bruine teint die extra lang blijft. De “Beet & Berry” smoothie zit vol krachtige antioxidanten die voeden en verzorgen en helpen om je huid er jonger en strakker uit te laten zien. Pure hennepzaadolie en de “Selfish Skin Softener” helpen om je huid zijdezacht en glad te laten aanvoelen. Een mooie tropische teint en een meer dan uitstekende huidverzorging, wat wil je nog meer? “Wild Berry Punch” geur.

Adorable pricing!
€ 65,00

€ 54,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Pure Heat

HOT SALE!

Hot Citrus Tingle met “Conditioning Complex”

Natuurlijke bronzers (melanine, tyrosine) in combinatie met een XXXXTRA hot tingle (stimuleert de microcirculatie). Het gevolg: een razendsnel en ongekend donker bruiningsresultaat. Wordt behoorlijk warm tijdens het zonnen, dus alleen geschikt voor zeer ervaren zonaanbidders. Vitamine C, calcium, magnesium en kalium geven een extra boost aan het bruiningsproces en conditioneren bovendien de huid. Hemp Seed oil (met Omega 3 en 6) verbetert de huidelasticiteit. “Conditioning Complex” (zonnebloem, olijf en kukui olie, vitamines A/E/ProVitamine B5 en Aloë Vera) voedt, verzorgt, beschermt, hydrateert en houdt je bruine kleurtje langer vast. Met ATO. “Cocoa Dreams” geur met o.a. citrus, banaan, kokosnoot en sweet vanilla.

De tingle van Australian Gold!
€ 33,50

€ 30,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

2 Flessen For Ever After

POPOLAIRSTE AFTERSUN VOOR KLEIN PRIJSJE!

De meest verkochte aftersun/bodylotion/tanextender. CoQ10 helpt fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen, Firming Complex stimuleert huidversteviging, en LipoCare® gaat huidveroudering tegen. Met essentiële vochtinbrengers, de unieke contour formule die de elasticiteit van de huid bevordert, een krachtige bruinverlenger, en nog veel meer. 24 uur lang actief! Te gebruiken als dagcrème, na het zonnen en na het douchen. Grote pompflacon 650 ml.

Meest verkochte Aftersun!
€ 45,90

€ 37,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

2 Flessen Hardcore Black

Nu 2 flessen Hardcore Black voor weggeefprijzen!

 

Onze regelrechte nummer 1 in de serie basislotions! Dankzij de mix met 30 bronzers heb je in no time een prachtige diepdonkere kleur. Hempseed oil verstevigt, voedt en verzorgt de huid uitstekend en de uitgebalanceerde Skin Softeners zorgen ervoor dat je huid heerlijk zacht aanvoelt.

Regelrechte nr 1 met een bodemprijs!
€ 57,90

€ 44,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Contact

 info@sun-totaal.nl

Klantenservice

Geen verzend kosten vanaf 45€!

 

 

Heb je specifieke vragen over onze producten? Mail ons!