Waarom gebruik je een crème?

Een creme gebruiken onder de zonnebank of in de buiten zon heeft vele voordelen. Een creme met een factor beschermd de huid tegen uitdrogen en verbranden. Een creme voor onder de zonnebank zorgt ervoor dat het bruiningsproces eerder opgang komt en de UV-straling optimaal benut wordt. 

Verschillende cremes optimaliseren het UV-licht met 30 tot 40%. 

Wanneer je gaat zonnen zonder een creme te gebruiken begint het bruiningsproces pas na 8 minuten. Een creme versnelt dit proces en zorgt ervoor dat het bruiningsproces al na 3 minuten kan beginnen. Er zijn zelfs cremes die het bruiningsproces na 1.5 minuten starten. 

De cremes zorgen er ook voor dat je je bruine kleur tot een week langer kan behouden en door de hydraterende werking wordt de huid goed verzorgt en ziet je huid er stralender uit. 

 

Bijna alle bruiningsversnellers zijn gemaakt voor onder de zonnebank maar wist u dat u ze ook buiten kunt gebruiken, als u ze combineert met uw SPF?

 

Hoe?

Smeer eerst een laagje SPF op en daaroverheen uw bruiningsversneller naar keuze. Op deze manier bent u goed beschermd tegen verbranding én kunt u gebruik maken van alle mooie ingrediënten waardoor uw huid sneller bruin zal worden en hoogwaardig verzorgd wordt.

 

Let op!

Gebruik in de buitenzon geen producten waarin een DHA bronzer of een hoog gehalte cosmetische bronzer zit. U smeert zich elk uur opnieuw in en een teveel aan deze bronzers kan uw poriën verstoppen. Daardoor kan de huid gaan irriteren en kan de bruining geblokkeerd worden.

 

Cosmetische bronzers

De cosmetische bronzer geeft de crème zijn bruine kleur. Hoe meer cosmetische bronzers, hoe bruinger de crème zal zijn. De cosmetische bronzer heeft geen effect op het bruiningsresultaat. Je kunt deze zien als een foundation. Waarom is deze dan toegevoegd zal je jezelf afvragen. De cosmetische bronzer geeft je huid meteen een mooie bruine kleur, waardoor je het “WOW”-gevoel onmiddellijk zult ervaren. Je hebt eigenlijk meteen de mooie bruine kleur die je normaal pas na 3 a 4 uur zou hebben bereikt, wanneer de bronzers hun werk hebben gedaan en jou een prachtige bruine kleur hebben gegeven. Natuurlijk was je de cosmetische bronzer er tijdens het douchen weer af, maar heb je inderdaad 3 tot 4uur gewacht met douchen maakt dat niets uit. Je zult zien dat de gewenste bruining dan door de overige bronzers is voltooid en je kunt de cosmetische bronzers dan absoluut weer missen. Een cosmetische bronzer kan door het na-zweten afgeven aan kleding, dit was je er gewoon weer uit!

 

Natuurlijke bronzers

De natuurlijke bronzer wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals kokos, noten, bessen etc. Deze wordt altijd gekoppeld aan de DHA bronzer. Samen zorgen zij voor een mooie, diepe goudbruine teint. Een natuurlijke bronzer is een langzame bronzer en verlengt de kleur met 1 tot 3 dagen.

 

DHA bronzers

De sterkste en snelste bronzer die zorgt voor een verleningen van de kleur van gemiddeld 2 tot 7 dagen. Een DHA bronzer is transparant van kleur. Het kan dus zomaar zijn dan een spierwit product toch heel sterk is aan bronzers. Een DHA bronzer kan vlekken op de huid veroorzaken bij onzorgvuldig smeren. Smeer de crème daarom altijd goed uit en doe je handen af met een verfrissingsdoekje na het insmeren. Wanneer je een product met DHA bronzers gebruikt, wacht dan altijd 4uur met douchen. De DHA bronzers hebben deze tijd nodig om een optimale bruining te bereiken. Als je eerder zou gaan douchen dan verstoor je het bruiningsproces van de bronzers en krijg je niet het optimale resultaat. Wanneer je zont met een product zonder bronzers mag je meteen douchen. Wij raden dit niet aan want het zou zonde zijn van alle mooie anti-age ingrediënten die dan direct van je huid af spoelt. Qua bruiningsresultaat maak het echter niet uit en zou je kunnen douchen! Denk eraan bij het gebruik van een product met DHA bronzers om je handen altijd goed schoon te maken voordat je de zon in gaat of onder de zonnebank. Hiermee voorkom je dat je vlekjes krijgt op je handpalmen.


Cube
vanaf € 3,00
H.I.M. Black
vanaf € 4,10
Daringly Black
€ 4,50 vanaf € 4,25
Hardcore Black
€ 4,75 vanaf € 4,50
Hardcore Black
€ 4,75 vanaf € 4,50
Deviously Black
€ 5,05 vanaf € 4,95
Label Lover
vanaf € 5,50
JWOWW Black Bronzer
€ 6,65 vanaf € 6,50
G Gentlemen Instant Bronzer
€ 6,95 vanaf € 6,50
Love Boho DHA Bronzer
€ 7,10 vanaf € 6,85
G Gentlemen Black Bronzer
€ 7,10 vanaf € 6,95
JWOWW Natural Black Bronzer
€ 8,75 vanaf € 8,50
14 Karat Gold Rush
vanaf € 8,75
14 Karat Gold Rush
vanaf € 8,75
JWOWW Mad Hot Tingle Bronzer
€ 9,95 vanaf € 9,50
Envious
vanaf € 9,95
Elusive
vanaf € 14,95
Lotion met bronzer
€ 17,95 vanaf € 16,95
Lotion met bronzer
€ 17,95 vanaf € 16,95
Bronze Accelerator
€ 19,95 € 19,50
Cheeky Brown NEW FORMULA!
€ 24,95 € 23,50
Girlfriend Sexy Face
€ 24,95 € 23,95
2 Flessen Hardcore Black
€ 57,90 € 44,95
2 Flessen Diviously Black
€ 67,00 € 49,95

Contact

 info@sun-totaal.nl

Klantenservice

Geen verzend kosten vanaf 45€!

 

 

Heb je specifieke vragen over onze producten? Mail ons!