Sun Seeker

De Serene Dark Intensifier-formule (Tyrosine en Annatto-extract) helpt de aanmaak van melanine te bevorderen voor de ontwikkeling van een natuurlijke, donkere kleur zonder gebruik van bronzers en/of DHA. “Wild Bush Blend” bevat o.a. eucalyptuswater dat de huid kalmeert en de botanische algenextracten helpen de conditie van de huid te verbeteren zodat je er mooi, gezond en gebruind uitziet. “Polished Perfection” (luxueuze saffloerolie en Egyptische komkommerzaadolie) helpt bij het verjongen van de huid en versterkt het bruiningsresultaat. “Matte Finish Primer Technology” draagt bij aan een zachte, gelijkmatige en stralende teint. Met “Tan Fresh” formule. "Paradise Sunset" geur.

Seek for the sun, get your tan!
€ 32,50

€ 30,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Party Animal

Een heel nieuwe ervaring, deze Exotic Dark Intensifier! Speciaal geconcen- treerde Tyrosine en kokosolie werken samen aan een snelle, natuurlijke en langer aanhoudende kleurontwikkeling. “Native Nutritional Complex” (een decadente mix van Australisch superfruit) voedt en verzorgt en draagt bij aan een prachtige huidtint. ColorGuard TM Plus Tattoo Technology (luxueuze mix van Tiger Grass en Cocoa Butter) beschermt de kleuren van je tatoeages tegen vervagen en kan deze zelfs opfrissen! "Purrfection Finish Primer" gaat huidonvolkomen- heden tegen zodat je er op z’n mooist uit zult zien. Skin Conditioners hydrate- ren, kalmeren en helpen huidirritaties te voorkomen. Anti-geur technologie, Wild Berries & Lavender geur. flacon 250 ml

Voor alle Party Animals!
€ 44,50

€ 38,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Ferocious

De Unrelenting Dark Bronzing Blend combineert premium DHA en karamel, voor een direct bruiningsresultaat en een kleur die zich dankzij DHA ook na je zonnebankje blijft ontwikkelen. “Wild Plum Fusion” is de unieke mix van drie originele Aboriginal pruimenextracten, die rijk zijn aan vitamines en antioxidanten die helpen om de huid te voeden, te beschermen en een jeugdigere uitstraling te geven. “ColorGuardTM Tattoo Technology” houdt de kleuren van je tatoeages levendig en origineel. "Purrfection Finish Primer" gaat oneffenheden tegen en egaliseert de huidskleur zodat je gekleurde teint er natuurlijk en op z’n best uitziet. Met “Tan Fresh” formule. "Brazen Berry" geur.

Be Ferocious!
€ 52,50

€ 44,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Idol

Deze Deluxe DermaDark Bronzer combineert bètacaroteen (directe kleur) en DermaDark (natuurlijke kleurverbeteraar die zorgt voor een snelle, streeploze kleur). DermaDark bouwt bovendien (bij dagelijks gebruik) aan een geleidelijk donkerdere kleur, zelfs zonder UV-blootstelling). Het resultaat is werkelijk fantastisch mooi! Cafeïne en Ginseng extracten dragen bij aan een strakkere, levendige, stralende teint. Hennepzaadolie (Omega 3 en 6) en vitamine A helpen fijne lijntjes en rimpels te bestrijden. Saffloerolie voedt en verjongt, zonnebloemolie (vitamine A, C, D en E) en kokosolie zorgen ervoor dat de huid zacht en gezond aanvoelt en helpen bij het behoud van je kleurtje. Met “Tan Fresh” formule. "Honeybush Tea" geur.

Be everyones' idol!
€ 68,50

€ 66,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Almost Famous

Deze Darkest Triple Bronzer-mix (karamel, bètacaroteen en DHA) zorgt voor een snelle kleur, die zich blijft ontwikkelen en langer aanhoudt. Karamel en bètacaroteen zorgen voor een direct zichtbaar resultaat en DHA blijft na elke sessie 24 tot 72 uur actief zodat je steeds een nog donkerdere kleur krijgt. Cafeïne en Ginseng extracten dragen bij aan een strakkere, levendige, stralende teint. Hennepzaadolie (Omega 3 en 6) en vitamine A helpen fijne lijntjes en rimpels te bestrijden. Saffloerolie voedt en verjongt, zonnebloemolie (vitamine A, C, D en E) en kokosolie zorgen ervoor dat de huid zacht en gezond aanvoelt en helpen bij het behoud van je kleurtje. Met Tan Fresh formule. "Honeybush Tea" geur.

You are almost famous!
€ 69,95

€ 67,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Sol Daze

Deze krachtige Astonishingly Dark Intensifier combineert Tyrosine met bètacaroteen om zo een gelijkmatige, donkerdere huidskleur te ontwikkelen die extra lang aanhoudt. Dit is een formule die een uitstekend resultaat geeft zonder gebruik van bronzers en/of DHA. “Extreme Moisture Blend” (luxe mix van cacaoboter, sheaboter en water lotus extract) helpt de huid te kalmeren en te hydrateren. Maar liefst 92 natuurlijk verkregen essentiële mineralen verjongen en kalmeren voor een zichtbaar gladdere huid. “Flawless Finish” draagt bij aan een zacht aanvoelende huid. Saffloerolie en zonnebloemolie (rijk aan vitamine A, C, D en E) zijn toegevoegd om fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. "Tropical Fruit Spritzer" geur.

Double Dark Intensifier/Accelerator
€ 79,95

€ 77,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Run Wild

Snel vergeten, die witte benen en dat bleke herfstkleurtje op je gezicht. Want nu is er “Run Wild”. De “Uninhibited Dark Bronzing Blend” is een perfecte combinatie van natuurlijke bronzers & DHA & tropische oliën die samen snel zorgen voor een mooi gebronsde huid. En dankzij het DHA blijft je kleurtje ook langer. Het Australische “Brilliant Desert Complex” revitaliseert, kalmeert, voedt en verzorgt je huid uitstekend, zodat deze er jong en gezonder uitziet. “ColorGuard Tattoo Technology” gaat het vervagen van je tatoeages tegen en kan de kleuren zelfs opfrissen. “Purrfection Finish Primer" helpt tegen huidoneffenheden en laat je er stralend uitzien! “Fruit Frenzy” geur.

You can run wild now!
€ 52,95

€ 44,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Wandering Sol

Maak van elke dag een “beach party” met deze natuurlijke superbruiner! De “Carefree Natural Bronzer” (met shea butter) geeft direct een streeploze tropische kleur zodat iedereen vraagt waar je op vakantie bent geweest. “Wild Bush Blend” bevat o.a. Eucalyptus water dat de huid kalmeert en de botanische Algen extracten helpen de conditie van de huid te verbeteren zodat je er mooi, gezond en gebruind uitziet. “Polish Perfection” voedt en verzorgt en “Vitalize Blend” (vitamine E- vitamine B5 – vitamine C) bevat heel veel antioxidanten om de huid maximaal te beschermen. Frisse “Pineapple Bay” geur.

Elke dag een beach party!
€ 34,95

€ 32,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Sol Struck

Natuurlijke bronzers met “Sun Lovin’ Color” technologie.

De “Sun Lovin’ Color” technologie bevat o.a. karamel en henna extracten die door direct contact met de proteïnen in de huid, onmiddellijk een “sun-kissed” kleurtje geven dat dagenlang blijft. “Outback Fruit Blend” (kakadu plum, de rijkste bron van vitamine C, burdekin en pruimen extracten) beschermen tegen beschadigende invloeden van buitenaf en verbeteren de algehele conditie van de huid. Vitamines E/ C, Pro-Vitamine B5, shea butter en tea tree olie helpen lijntjes en rimpeltjes tegen te gaan, en je huid voelt zacht en soepel aan. De “Oil Absorbing Formula” (o.a. lemon extract) helpt kleine huidimperfecties te camoufleren. Met ATO. Aangename “citrus sunrise” unisex geur met o.a. kumquat, kiwi en island vanilla.

You got Sol Struck!
€ 37,50

€ 35,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Summer Love

DermaDark® Bronzing Blend is een geoptimaliseerde mix van Melanine, AlgoTan en Bronzing peptiden voor een snellere, donkerder en lang aanhoudende bruine kleur. Bikini Body Complex stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, verbetert de conditie van de huid die er beter en strakker uit gaat zien en helpt bij de aanmaak van melanine voor een diepere bruining. Desert Harvest Blend bevat exotische ingredienten als woenstijn limoenen en quandong voor een soepele, zachte huid. Vitamine E & C, Pro-Vitamin B5, tea tree olie en shea boter verzorgen en voeden de huid perfect. Met matte finish primer zodat je niet glimt na het zonnen en je huid er jong en stralend uitziet.  En met ATO zodat je ook nog eens heerlijk fris ruikt na je zonnebankje.

Geoptimaliseerde mix van Australian Gold!
€ 34,50

€ 33,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Totally Beachin'

De “Berry Tropical Natural Bronzer Technology” bevat een combinatie van o.a. caramel extracten, Australische bessen en Logwood boom extracten die samen zorgen voor een mooie, natuurlijke, diepbruine teint. Exotic Fruit Smoothie Complex (ananas, abrikoos, anijs, appel, framboos en lilly pilly) zuiveren, voeden en verzorgen de huid uitstekend. Vacay Extend (saffloerolie, amandelolie en zonnebloemolie) verjongen de huid, gaan huidirritatie tegen en optimaliseren de vochtbalans.Vitamins E & C, Pro-Vitamin B5 , tea tree oil en shea boter gaan lijntjes en rimpeltjes tegen, voorkomen uitdrogen en je huid voelt heerlijk zacht en soepel aan. Met ATO en matte finish primer. Hypoallergeen en zonder toegevoegde parfums! De lichte frisse geur komt voort uit de botanische plantenextracten en is 100% natuurlijk.

Voor de gevoelige huid!
€ 39,95

€ 38,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Beachin' Life

Hypoallergene “Custom Color DHA Bronzer”. Een stevige bruiningsformule (met o.a. Caraïbische boomextracten en superieur DHA), speciaal ontwikkeld voor een directe bruine teint en dankzij DHA is je kleurtje intensiever en blijft het langer. De “Paradise Perfected” technologie (mangisboom extract en shea butter) staat erom bekend dat het huidbeschadiging voorkomt en de huid uitstekend hydrateert. “Exotic Fruit Smoothie” (ananas, abrikoos, anijs, appel, framboos en lilly pilly) zuiveren, voeden en verzorgen de huid. “Vacay Extend” (saffloer, amandel en zonnebloemolie) verjongen de huid en gaan huidirritatie tegen. Vitamines E & C, Pro-Vitamin B5 , tea tree olie gaan lijntjes en rimpeltjes tegen, en je huid voelt zacht en soepel aan. Met ATO en matte finish primer. Hypoallergeen en zonder toegevoegde parfums! De lichte frisse geur komt voort uit de botanische plantenextracten en is 100% natuurlijk.

Nieuw van Australian Gold!
€ 44,50

€ 43,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Force of Nature

Naturally Beauty Bronzing Blend met “Metamorpha™Skin complex”. Echt een topper voor liefhebbers van maximaal natuurlijk bruinen en excellente huidverzorging! “Natural Beauty Bronzing Blend” is samengesteld uit o.a. krachtige vijgenextracten, geconcentreerde zwarte walnoot en een hoog percentage karamel voor een directe, natuurlijke bruine teint. “Metamorpha™Skin Complex” is een gepatenteerde formule om je huid te verzorgen en een jong en fris uiterlijk te geven. Vitamines E/ C, Pro-Vitamine B5, shea butter en tea tree olie helpen lijntjes en rimpeltjes tegen te gaan.” Skin Conditioners” (o.a. saffraan, amandel en zonnebloemolie) gaan huidirritaties en kleine ontstekingen tegen, hydrateren en helpen de huidtextuur te verbeteren. Met “ColorGuard Plus Tattoo” technologie zodat tijdens het zonnen de kleuren van je tatoeages niet verbleken. “Strawberry Nectar” geur met o.a. fruitextracten, papaya, cyclaam en muguet.

Nieuw van Australian Gold!
€ 46,50

€ 45,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Pretty Fierce

De AussieDark™ Bronzing Blend is een nieuwe formule waarin een stevige mix van natuurlijke bronzers en super DHA samen zorgen voor een snelle en diepdonkere kleur.  Bovendien is het nieuwe Yarrow extract toegevoegd dat de bruining een fantastische extra boost geeft. De ColorGuard™ Plus Tattoo Technology beschermt tatoeages tegen verkleuren en door het toegevoegde tijgergras extract worden de kleuren zelfs nog stralender. Cacao boter, acacia extract, macadamia notenolie , saffraan-, amandel- en zonnebloemolie, en vitamine E-C-B5 bevatten anti-oxidanten, gaan huidveroudering en huidirritatie tegen, voeden en verzorgen optimaal, bevorderen elasticiteit en huidcelvernieuwing en laten de huid er veel beter uitzien.  Inclusief “matte” finish technologie zodat je niet gaat glimmen, en “after tan odor defense”.

Nieuwste better+ van 2016!
€ 54,95

€ 47,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Contact

 info@sun-totaal.nl

Klantenservice

Geen verzend kosten vanaf 45€!

 

 

Heb je specifieke vragen over onze producten? Mail ons!