Australian Gold Hot! Hybrid

Speciaal ontwikkeld voor gebruik en maximaal resultaat bij een red-light zonnebank, een UV zonnebank of een hybride zonnebank met UV en red- light. Deze revolutionaire Hot!TM Hybride formule bevat onze unieke Active Aloe basis die intensief verzorgt voor een voelbaar zachte huid en een langdu- rige donkere teint. “Maximum Tanning EnergyTM Intensifier” bevat diepbrui- nende oliën die het bruiningspro- ces versterken. Vitaminen A/C/E en Pro-Vitamine B5 voeden, hydrateren, kalmeren en beschermen. Red Light Collagen Boost* levert echt ongeloof- lijke goede huidverzorging! Dit product is ontworpen voor “dual-use” om zo de voordelen van rood licht te verkrij- gen, terwijl je ook een prachtige don- kere kleur ontwikkelt! ATO technolo- gie, "Classic Cocoa Dreams" geur. Tube 250 ml

Hot! Hybrid
€ 69,95

€ 59,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Australian Gold Hot! with Bronzers

De wereldberoemde HOT! lotion is er nu ook met SUPERBRONZERS! Op basis van het door AG gepatenteerde “Active Aloë” (ruim 200 biologisch actieve aminozuren, vitaminen, anti-oxidanten, mineralen en enzymen). Herstelt, voedt en verzorgt de huid waardoor je veel beter en dieper bruint. Waardoor je nu zo ongelooflijk mooi en snel bruint? Het “Advanced Dark Bronzer Complex” (met zwarte walnoot en melanine) voor een directe egale donkere kleur, het “SkinDew Bronzing Complex” (met DermaDark en DHA), het “Upgraded Biosine Complex” voor maximale aanmaak van lichaamseigen melanine en de “Fade Defy Technologie” voor een kleur die een stuk langer blijft. Tea tree olie, olijfolie, kukui olie, shea butter, vitamine A en Kakadu Plum (de rijkste bron van vitamine C) zijn een fantastische verzorging voor elke huid en werken samen tegen huidveroudering. Met ATO. “Cocoa Dreams” geur met o.a. citrus, banaan, kokosnoot en sweet vanilla.

Nieuw van Austrlian Gold!
€ 68,50

€ 58,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Australian Gold Naturally Hot!

Hot! is al 25 jaar een absolute Australian Gold topper. En daar zijn nu “Captivating Natural Bronzers”  aan toegevoegd zodat je na 1 x zonnen al een prachtig, egaal en natuurlijk tropisch kleurtje hebt. Deze unieke lotion heeft als basis het door Australian Gold gepatenteerde “Active Aloe” dat bijdraagt aan een fantastische huidverzorging. “Sincere Skincare Blend” (met o.a. Arugula en Mangosteen) bereidt de huid voor op een maximaal bruiningsresultaat en het “Upgraded Biosine Complex” (o.a. Kakadu Plum en Shea Butter) zorgt voor een kleur die dagen langer aanhoudt èn een huid die er mooi en gezond uitziet. “Cocoa Dreams” geur.

De Australian Topper!
€ 59,95

€ 52,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Australian Gold Hot!

Wereldwijd nog steeds één van de meest verkochte Australian Gold producten. Omdat het uitstekend bruint en echt een weldaad voor de huid is. Een zeer hoge concentratie Aloë Vera, vitamine A-C-E-F, macadamia notenolie en andere omega oliën, Biosine en CellMoist, een unieke mix natuurlijke kruiden en plantenextracten, het fameuze “advanced skincare complex”, en liposomen die de best mogelijke werking realiseren.

Wereldwijd het best verkochte product van Australian Gold!
€ 54,95

€ 49,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Contact

 info@sun-totaal.nl

Klantenservice

Geen verzend kosten vanaf 45€!

 

 

Heb je specifieke vragen over onze producten? Mail ons!