G Gentlemen Confident

De Lightweight Natural Bronzer formule is een mix van hoogwaardige siliconen en natuurlijke bronzers (o.a. zwarte walnoot en karamel) voor een direct zichtbare, natuurlijke, donkere kleur. Annatto Seed extract stimuleert het bruiningsproces nog eens extra. “Dashing & Dignified Complex" is een gepatenteerde huidverzorgende formule (met o.a. cafeïne) die bijdraagt aan een gezond aanvoelende en goed gehydrateerde huid. Kokosnootfruitsap-extract helpt bij het regenereren en revitaliseren van de huid en draagt bij aan een mooie kleur die langer blijft. Met “ColorGuard Tattoo Technology” en “Tan Fresh” formule. "Rugged" geur. 

Be confident about your tan!
€ 48,50

€ 44,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Intense by G Gentlemen

Ga door je bruiningsplafond heen met de mannelijke “Dominant Dark Intensifier”. Een perfecte lotion voor mannen die snel intrekt, niet vet aanvoelt en je helpt bruiner te worden dan ooit tevoren. “Radiant Confidence Complex” bevat kaviaar en natuurlijke plantenextracten die de huid tot in de puntjes voeden en verzorgen. “Coconut Water” revitaliseert, verfrist en verzacht de mannelijke huid die heerlijk glad zal aanvoelen. “ColorGuard™ Tattoo Technology” gaat het vervagen van je tatoeages tegen en kan de kleuren zelfs opfrissen. Echte topper voor echte mannen! Verleidelijke “Rugged” geur.

Het mannen product van 2018!
€ 48,95

€ 47,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

G Gentlemen Instant Bronzer

Eindelijk een stevige bronzer voor de wat ruwere mannelijke huid. Kokosnoot extracten versoepelen de (ruwere) huid zodat je gemakkelijker bruint en de krachtige natuurlijke (en dus streeploze) bronzers zorgen ervoor dat je in no time lekker gekleurd bent. Het CellActive complex voedt je huid die daardoor beter en verzorgder aanvoelt en de “ColorGuard tattoo technology” zorgt ervoor dat eventuele tatoeages tijdens het zonnen niet verkleuren.

It's a man's world!
€ 44,50

€ 43,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

G Gentlemen Black Bronzer

Naast de GG intensifier en de GG natural bronzer is er in deze extreem populaire mannen collectie ook een DARK BRONZER. Deze is samengesteld uit een rijke mix natuurlijke bronzers en een hoogwaardige mix DHA voor een sneller en langduriger bruiningsresultaat. Met de bekende kokosnootextracten waardoor de (ruwere)mannelijke huid beter bruint, met het CellActive Complex waardoor je huid verzorgder aanvoelt en natuurlijk met de ColorGuard technologie die de kleuren van eventuele tatoeages beschermt.

It's a men's world!
€ 52,95

€ 44,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Contact

 info@sun-totaal.nl

Klantenservice

Geen verzend kosten vanaf 45€!

 

 

Heb je specifieke vragen over onze producten? Mail ons!