Radiance

Magnifieke 25th Dimension Delightfully Dark Bronzer. De geba- lanceerde mix van henna, karamel, annatto en DermaDarkTM Bronzers werken samen om je huid een natuur- lijke, egale, directe donkere kleur te geven. Warming Skin Defence (unieke UV-geactiveerde warming blend) geeft een niet-irriterend warm gevoel aan de huid en versterkt de bruining. 92 Deluxe Bio-Active Bronzing Minerals verstevigen en verzachten de huid die er daardoor beter uitziet. Dankzij Flawless Finish gaat je huid niet glim- men en Skin Conditioners (saffloer-, kokos- en zonnebloemolie) zijn rijk aan vitamineA/C/D/Eenvoeden,ver- jongen en werken tegen fijne lijntjes en rimpels. Anti-geur technologie, parabe- nen vrij, "Berry Bliss" geur. Tube 300 ml

Nieuwste product van 2020!
€ 99,95

€ 87,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Current Mood

Deze superieure 25th Dimension Exhilarating Dark Bronzer combineert DHA met Erythrulose, karamel, Mahakanni en DermaDarkTM. Het resultaat is verbluffend! Allereerst een direct zichtbare, egale, natuurlijke, extra donkere kleur. En zelfs na je bruiningssessie blijft de kleur zich 24-72 uur lang ontwikkelen!! "Euphoric Skincare Blend" combineert turquoise en wilde indigo-extracten om de huid te revitaliseren. De 92 natuurlijk verkregen essentiële bronzing mineralen dragen bij aan een verbeterde huidstructuur. Saffloerolie, kokosolie en zonnebloemolie, die rijk zijn aan vitamine A, C, D en E, helpen om de huid te beschermen en om rimpeltjes en lijntjes tegen te gaan. Met “Tan Fresh” formule. "Mysterious Musk" geur.

Bronze is your current mood!
€ 94,95

€ 82,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Guilty Pleasure

Pure verwennerij, deze 28-voudige “Over Indulgent White Bronzer”! Een superieure combinatie van natuurlijke bronzers en Mahakanni geeft een directe, egale donkere kleur en DHA, Erythrulose en DermaDark verdiepen je kleur en zorgen er bovendien voor dat deze veel langer aanhoudt. Het “Divine Supple Skin Elixer” voedt de huid en beschermt deze invloeden van buitenaf waardoor je huid er beter en gezonder uit gaat zien. “Deluxe Bio-Activ Bronzing Minerals” bevat 92 essentiële mineralen die de huid maximaal beschermen en verzorgen. “Flawless Finish” zorgt ervoor dat de huid na het zonnen niet glimt. TOP! “Sugared Mango Frizz” geur.

Pure verwennerij!
€ 99,95

€ 84,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Nude Awakening

Heerlijke 20-voudige “Bare it all Bronzer” formule met “Body Blush Blend”. Met maar liefst 92 essentiële mineralen. Een rijke mix van natuurlijke bronzers (o.a. indigo, hennep en hibiscus) geven een directe diepdonkere kleur, “Body Blush” (het effect van een tingle maar dan zonder irritaties) versterkt het bruiningsproces aanzienlijk en een nieuwe melanine formule geeft een extra “colorboost” na het zonnen. Dat is pas bruin worden! Koper bio-ferment houdt de huid elastisch en “Flawless Finish” egaliseert de huid. Zonnebloemolie, amandelolie, druivenpitolie, shea butter, vitamine A-C-D en een unieke combinatie van natuurlijke plantenextracten brengen en houden elke huid in perfectie conditie. Met dubbel gecontreerde “after tan odor inhibitor” zodat je ook na het zonnen heerlijk ruikt. Parabenenvrij.

Een rijke mix van alles wat je bruine huid verdient!
€ 78,50

€ 69,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Bronze Elements

25-voudige “Naturally Attractive Bronzer”. Een supermix van maar liefst 25 boosting bronzers! Natuurlijke actieve bronzers (o.a. karamel en banaan extracten) voor een direct resultaat, “ Maka Maka Liposal Delivery System” (o.a. mahakanni en melanine) voor een donkere kleur die veel langer blijft en “ Bio Active Bronzing minerals” (o.a. koper, calcium en zink) voor een extra impuls aan het bruiningsproces. “Rock-Solid Foundation” bevat proteïnen die de stevigheid, elasticiteit en textuur van de huid bevorderen en zijn werkzaam tegen huidveroudering. “Skin Conditioners” en “Flawless Finish” (o.a. saffraan, amandelolie en Dimethicone) gaan huidirritaties en kleine ontstekingen tegen, hydrateren en verzorgen en helpen de huidtextuur te verbeteren. Nieuwe “soft scent” ATO houdt je extra fris ook na het zonnen. “Caribbean Sunset” geur met o.a. starfruit, amber, must en teakhout.

Nieuw van Australian Gold!
€ 89,95

€ 79,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Rock Culture

DIT IS ECHT MAGNIFIEK MOOI EN SNEL BRUIN WORDEN!  De 30-voudige multi-dimensionale Rule-Breaking Bronzer is een multi level bruiningsformule met o.a. natuurlijke bronzers (banaan, zwarte walnoot en caramel extracten), Maka Maka Liposal Dilivery system (snelbruinende ingrediënten die snel en diep in de huid worden getransporteerd) en extra krachtig topkwaliteit DHA waardoor je niet alleen sneller en dieper kleurt, maar de kleur wordt tot 72 uur na het zonnen steeds nog wat donkerder en blijft veel langer dan normaal. Embellished Stone Blend is een duizelingwekkend goede (en kostbare) combinatie van diamant, parel, opaal en turquoise extracten die bijdraagt aan een zichtbare verjonging van de huid. Bio-Active Bronzing Minerals (zeemineralen, koper, zink en calcium peptiden versoepelen de huid en verhogen de elasticiteit. Forever Flawless Finish, Skin conditioners, moisturizers, saffloerolie, amandelolie en shea boter zijn de fameuze hoogwaardige Australian Gold® ingrediënten die ouderdomsverschijnselen tegengaan en de huid op een fantastische manier voeden en verzorgen. Met ATO. Parabenenvrij!

MAGNIFIEK, MOOI EN SNEL BRUIN WORDEN!
€ 99,50

€ 92,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Contact

 info@sun-totaal.nl

Klantenservice

Geen verzend kosten vanaf 45€!

 

 

Heb je specifieke vragen over onze producten? Mail ons!