JWOWW

Fitspiration

De Ultimate Natural Bronzer-technologie is een stevige mix van de natuurlijke bronzers karamel én geconcentreerde zwarte walnoot voor een directe donkere kleur. “Fitness Complex” (stevia en cafeïne) helpen de huid te revitaliseren en te verstevigen. Eiwitpoeder zit boordevol essentiële voedingsstoffen (proteïne, calcium en vitaminen) die de huid zacht en soepel houden. Een combinatie van kokosolie, saffloerolie en siliconen, helpt bij het optimaal hydrateren van de huid die zijdezacht aanvoelt. “Ink-Drink Complex” (Shea Butter, bijenwas en framboos) helpt kleurvervaging van tatoeages te voorkomen – de kleuren blijven fris en levendig. "Exotic Aruba" geur.

Get Fit, get tanned!
€ 67,95

€ 59,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Stunning

JWOWW’s Advanced White Bronzer is een optimale mix van DHA en erythrulose om zo direct een mooie gebronsde teint te ontwikkelen. Dankzij het DHA blijft je kleurtje zich na het zonnen verder ontwikkelen, voor een heel mooi bruiningsresultaat. Hennepzaadolie (essentiële vetzuren) zorgt ervoor dat de huid perfect wordt geconditioneerd en cafeïne draagt bij aan een strakkere en jonger uitziende huid. Saffloerolie verzorgt de huid en helpt bij het bruiningsproces. Glycerine biedt een uitstekende hydratatie en siliconen laten de huid zijdezacht aanvoelen. “Ink-Drink” combineert Shea Butter met bijenwas en framboos om zo te voorkomen dat tatoeages vervagen.“Fruity Floral” geur.

You are Stunning!
€ 52,75

€ 49,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Fearless

Deze JWOWW Daringly Dark Intensifier is een unieke mix van kleur intensiverende ingrediënten voor het opbouwen van een donkere, egale teint. Een krachtige dosis Ink-Drink ™ Complex helpt je eventuele tatoeages te beschermen tegen vervaging, terwijl hennepzaadolie de huid hydrateert en zacht laat aanvoelen. Een stevige stoot cafeïne zorgt voor een strakke, egale en jong uitziende huid. Op deze manier kun je verantwoord dat mooie kleurtje opbouwen! "Waterberry Blush" geur.

Beschermd ook je tatoeages!
€ 44,95

€ 42,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

JWOWW Black Bronzer

Ga eens lekker zonnen met JWOWW Black Bronzer en je zult merken dat iedereen naar je omkijkt en dat je een echte “hartenbreker” wordt. Hemp seed oil zorgt ervoor dat je extra snel bruint. De ”Extreme Dark Bronzing Blend (met o.a. zwarte bessen olie en Kukui olie) zorgen voor een ongekend en direct diepdonker bruiningsresultaat. En de “Sexy Skin Blend” (een mix van vitaminen en voedende oliën) houden je huid zacht en glad. Hartveroverende “Flirty Berry” geur. En ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. 

Black Bronzer; de hartenbreker
€ 44,95

€ 43,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

Reality Check

Natuurlijke bronzer – met Ink-Drink complex. Lekker pittige natuurlijke bronzer formule met o.a. karamel en melanine voor een snelle, natuurlijke en egale tropisch bruine teint. Het “Ink-Drink” complex (bijenwas, shea butter, vitamine A en E en framboosextracten) beschermt de kleur van eventuele tatoeages en frist de kleuren zelfs op. “Hydrating & Toning Infusion” (o.a. cafeïne, hennepzaadolie en essentiële vetzuren) verstevigt en conditioneert de huid optimaal. “Rich Moisturizers” (saffraanolie, glycerine en een lichte touch snel inwerkende siliconen) zorgen ervoor dat de bruinversnellende stoffen snel door de huid worden opgenomen, optimaliseren de vochtbalans en geven de huid een zacht aanvoelende, stevige en jonge uitstraling. Met ATO. Unisex “sugared coconut” geur met o.a. citrus, sandalwood, kokosnoot en musk.

Nieuw van JWOWW!
€ 49,95

€ 48,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

JWOWW One & Done Intensifier

Deze JWOWW “One & Done” intensifier bevat geen bronzers, maar bruint fantastisch! Een prachtige donkere, streeploos egale kleur en dan ook nog een majestueuze huidverzorging, allemaal in 1 keer! De “One & Done” intensifier zit vol Tyrosine wat het natuurlijke bruiningsproces sterk stimuleert. Het InkDrink Complex (shea butter, vitamine A en E, bijenwas en framboos extracten) zorgen niet alleen goed voor je huid, maar voorkomen ook dat je tatoeages door zonlicht gaan verkleuren en kunnen de kleuren zelfs helderder maken. Jenni’s Signature Skincare Blend (yoghurt basis met peer extracten en zwarte bes extracten) brengen/houden je huid in topconditie en Fresh-to-Death Essentials (vitamine E en shea butter) laten je huid er jong, strak, stralen en gezond uitzien. “Midnight Pear” geur. 

Huidverzoring en een prachtige bruine kleur in 1 product!
€ 7,10

€ 6,95

 • Uitverkocht

Relentless

Grensverleggend bruinen - met Ink-Drink Complex. Uitgebalanceerde combinatie van natuurlijke bronzers met een hoog percentage DHA voor die grensverleggende en lang aanhoudende bruine kleur die je al zo lang wilt hebben. Het “Ink-Drink” complex (bijenwas, shea butter, vitamine A en E en framboosextracten) beschermt de kleur van eventuele tatoeages en frist de kleuren zelfs op. “Hydrating & Toning Infusion” (o.a. cafeïne, hennepzaadolie en essentiële vetzuren) verstevigt en conditioneert de huid optimaal. “Rich Moisturizers” (saffraanolie, glycerine en een lichte touch snel inwerkende siliconen) zorgen ervoor dat de bruinversnellende stoffen snel door de huid worden opgenomen, optimaliseren de vochtbalans en geven de huid een zacht aanvoelende, stevige en jonge uitstraling. Met ATO. Unisex “tropical waves” geur met o.a. guava, grapefruit, wilde honing en musk.

Nieuw van JWOWW!
€ 57,50

€ 56,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen1

JWOWW Natural Black Bronzer

Deze nieuwe JWOWW lotion zit boordevol natuurlijke bronzers voor een prachtige diepbruine kleur. Het toegevoegde “Ink-Drink” complex (bijenwas, shea butter, vitamine A en E en framboosextracten) beschermt de kleur van eventuele tatoeages en frist de kleuren zelfs op. Kendi olie bevat natuurlijke extracten voor een soepele zachte huid en “Jenni’s Signature Skincare Blend” ( samengesteld uit o.a. yoghurt extracten, peerextracten en extracten van zwarte bessen) brengen en houden je huid in optimale conditie, zowel voor, tijdens als na het zonnen. Opwindende “Coastal Coconut Lemon” geur. 

Tattoo beschermer en bronzer in 1!
€ 8,75

€ 8,50

 • Uitverkocht

JWOWW Mad Hot Tingle Bronzer

Alleen voor ervaren zonaanbidders! De supersterke T100 tingle en het exclusieve “Bad-to-the Bone” bronzer complex (met o.a. natuurlijke bronzers en Melanine activators) geven je zo snel een diepdonkere kleur dat je het bijna zelf niet gelooft. Yoghurt extracten in combinatie met peerextracten maken de huid glad en zacht en vitamine C, provitamine B5 en Shea Butter laten je huid er op z’n best uitzien. Nieuwe sexy “Unisex Spice It Up” geur. 

Het tingle product van JWOWW
€ 9,95

€ 9,50

 • Uitverkocht

Contact

 info@sun-totaal.nl

Klantenservice

Geen verzend kosten vanaf 45€!

 

 

Heb je specifieke vragen over onze producten? Mail ons!