Love Boho Rebel Chic Natural Bronzer

GO WILD! Met de “Boho Wild Style Bronzers” (Wild Indigo en natuurlijke karamel extracten) sta je er in no time mooi gekleurd. Bohéme Dream bevat bovendien peptiden en plantenextracten die helpen bij de aanmaak van vitamine D. “Mineral Magnificence” (uit zeezout gewonnen koper en zink) helpen de huid te verstevigen en stimuleren de melanine productie waardoor je sneller een dieper kleurtje kunt krijgen. “Playful Papaya Blend” werkt tegen huidoneffenheden en “Boho Beauty Balm” heeft een revitaliserende en vochtinbrengende werking. Supergoed voor je huid! 95% natuurlijk en parabenenvrij. Berry Wild Fragrance (kersen, bramen, bessen).

Go Wild!
€ 46,50

€ 44,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Love Boho Intensifier

Wil je snel bruin worden, maar gebruik je het liefst een natuurlijke lotion zonder bronzers? Dan is dit een aanrader! Het “Bohéme Gleam” complex bevat peptiden die de pigmentatie in je huid optimaliseren. “Mineral Magnificence” (natuurlijke mineralen als koper en zink) stimuleren de aanmaak van melanine waardoor je sneller, beter en dieper bruint. Papaya extracten geven je huid een frisse en gezonde look, “Sea Salt Blend” (o.a. magnesium en calcium) bevordert de aanmaak van aminozuren en proteïnen en hydrateert, verzorgt, conditioneert en kan zo de ontwikkeling van lijntjes en rimpeltjes tegengaan. “Beauty Balm” bevordert een gladde en zacht aanvoelende huid. Met ATO. 95% natuurlijk en parabenenvrij. “Tropical Tonic” geur met o.a. guava, passiefruit en tropische kersen.

Nieuw van Swedish Beauty!
€ 42,50

€ 41,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Love Boho DHA Bronzer

De nieuwe “BOHO GLOW” formule is samengesteld uit natuurlijke bronzers, minerale bronzers en DHA. Minerale bronzers (zink en koper) bevorderen de aanmaak van melanine waardoor je sneller en beter bruint, karamel geeft je die directe donkere kleur en geconcentreerd DHA zorgt ervoor dat je kleurtje zich blijft ontwikkelen en ook langer blijft. Papaya extracten geven je huid een frisse en gezonde look, “Sea Salt Blend” (o.a. magnesium en calcium) bevordert de aanmaak van aminozuren en proteïnen en hydrateert, verzorgt, conditioneert en kan zo de ontwikkeling van lijntjes en rimpeltjes tegengaan. “Beauty Balm” bevordert een gladde en zacht aanvoelende huid. Met ATO. 95% natuurlijk en parabenenvrij. “Summer Lust” geur met o.a. bergamot, amber en mexican vanilla.

Nieuw van Swedish Beauty!
€ 48,50

€ 47,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Contact

 info@sun-totaal.nl

Klantenservice

Geen verzend kosten vanaf 45€!

 

 

Heb je specifieke vragen over onze producten? Mail ons!